Receptes de cuina

Gràcies a l’associació maragda i amb ganes de compartir coneixements i bones energies, començarem a publicar receptes de cuina de la seva secció de cuina energètica.

Ja vam parlar de l’associació maragda en un missatge anterior, compartint el taller monogràfic de cuina que havien impartit, amb la satisfacció d’haver-hi estat.

Avui us deixem amb una de les receptes d’aquell taller. Desitgem que sigui interessant.

Sopa de ceba amb mandonguilles

Ingredients:

  • 4 cebes tallades fines
  • 1 tira d’alga kombu
  • una mica de sal marina
  • farigola
  • 1-2 c.s. de salsa de soia
  • oli.
  • Mandonguilles:
    • 1/3 paquet de seitan
    • 1/3 paquet de tofu fumat
    • 1 all picat fi
    • 2 c.s. de llavors de sèsam, rentades i torrades
    • julivert tallat fi.

Elaboració:

  • Poseu les cebes tallades finament amb un pessic de sal i unes gotes d’oli, durant 15 minuts.
  • Afegir la farigola, un fons d’aigua, l’alga kombu, tapar i cuinar 30 minuts.
  • Trossegeu l’alga Kombu i afegiu-la a la sopa. Afegir salsa de soia a gust.
  • Bullir el tofu 5-7 minuts, immediatament batre’ls bé, barrejar-ho amb el seitan picat, afegir l’all, el sèsam, i el julivert picat fi. Barrejar-ho tot i fer mandonguilles. Si fos necessari per augmentar-ne la consistència, afegir-hi una mica de farina blanca o arrebossar-les amb farina.
  • Escalfar oli i fregir cada mandonguilla fins que es daurin. Retireu-les i col·loqueu-les en paper absorbent, per eliminar l’excés d’oli.
  • En bols individuals repartir les mandonguilles, abocar a sobre la sopa de ceba i servir amb julivert.

Salut i bon profit

Aquesta entrada ha esta publicada en Recepta. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.