Situació

Estem situats en una finca aïllada, voltada de boscos de pi blanc i alzines, així com un sota bosc molt ric i frondós.

La finca es troba a 400 metres per sobre del nivell del mar. Aquesta ubicació ens dona un clima molt privilegiat pel conreu de cirera, pomera, prunera, presseguer i mongetera.

muntanya + flors
cabana + camió

Les baixes temperatures de l’hivern donen, normalment, una bona mitjana d’hores fred que satisfà les espècies i varietats de fruiters més exigents (com pot ser el cas de la varietat de cirera Burlat que sol donar unes produccions molt bones).

cultiu

La inversió tèrmica entre el dia i la nit que tenim en el període d’estiu ens dona unes condicions molt bones per a la qualitat de la fruita i la verdura.

El color vermell de la poma i l’alta producció de les mongetes són dos exemples de les bones característiques que s’aconsegueixen amb aquesta inversió tèrmica estiuenca.

Pomes Vermelles

La pluviometria està sobre els 650 mm/any de mitjana, bastant mal repartida en els períodes de primavera i tardor.

El sòl de l’explotació és calcari, amb una textura franca i una bona estructura general del sòl. Aquest fet, junt amb els continguts mitjans de matèria orgànica i les aplicacions periòdiques de fems de vedell, fan que les característiques del sòl siguin les idònies per qualsevol mena de conreu.

Disposem de pous artesians dins de la finca que són un petit suport en els períodes de mancança d’aigua. El sistema de reg és mitjançant degoteig.

foto aerea

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.