Setmana 38 del dos mil vint-i-tres

Bon dia,

Ja hem començat a collir les primeres verdures de tardor-hivern, començant per les carabasses.

Tenim tres tipus de carabasses:

  • La carabassa de violí: és una carabassa allargada amb un extrem arredonit i més gran on hi ha les llavors, carn taronja. Tenen un pes que va des de mig quilo a dos kg aproximadament. Molt bona, carnosa, poc espai interior buit, d’una mida ideal per un o dos àpats.
  • La carabassa Musqüe: de bon gust. És una carabassa rodona plana i costelluda, molt dolça de carn fosca i gust intens excel·lent, el seu pes va d’un quilo i mig a cinc quilos aproximadament.
  • La carabassa Japonesa és de forma plana i rodona llisa pot ser de color verd o taronja, tot i que la seva carn és d’un color entre groc i taronja, és molt apreciada perquè es pot cuinar de moltes maneres, s’utilitza per pastisseria (magdalenes i brioixos), torrada, pures, etc. Cal buscar les receptes doncs és un concepte diferent del que estem acostumats, el seu pes és molt variable des de tres-cents grams fins a un quilo i mig.

Salut.
Montse i Josep

Aquesta entrada ha esta publicada en Comentari personal. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.