Setmana 10 del dos mil vint-i-tres

Bon dia,

Aquesta setmana la protagonista als camps ha sigut la neu. L’arribada de la borrasca Juliette, per una banda, la formació d’un sistema de baixes pressions al nord del Mediterrani i l’anticicló de les illes Britàniques han format un passadís d’aire polar, que ha provocat una nevada a cotes baixes.

Begues, que es troba a uns 400 metres sobre el nivell del mar, situat al massís del Garraf, a pocs kilòmetres del mar, ha rebut una nevada de més de mig pam, emblanquinant tot el paisatge i amb el seu desglaç, una bona regada per als camps. Podríem dir que s’ha aprofitat fins a l’última gota.

Les verdures han quedat cobertes de neu durant unes hores, evitant que baixes la temperatura per sota de zero graus. Destaquem que les carxofes i les verdures que han superat la neu.

Salut i abrigar-vos.
Montse i Josep

Aquesta entrada ha esta publicada en Comentari personal. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.