Setmana 9 del dos mil vint-i-tres

La feina al camp no para mai.

Continuem amb l’esporga dels fruiters. Ara els toca a les pomeres, després les pereres i les oliveres. Portem molts mesos fent aquesta feina cada dia. És recomanable no esporgar durant la floració, doncs és el període de màxima activitat vascular.

Encara continuem replantant les baixes per la sequera, amb plançons nous. També cal afemar i preparar les terres per començar la sembra de les patates. Sempre amb ganes i esperant que faci una bona pluja i s’acabi la sequera.

Salut
Montse i Josep

Aquesta entrada ha esta publicada en Comentari personal. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.