Bon dia i bon any.
Comencem l’any 2023 amb ganes i il·lusió. És cert que el 2022 no ha sigut dels millors anys, però també ha tingut coses positives: cal buscar sempre la part bona de les coses, ens ajudarà a ser més feliços.
La felicitat apareix quan el que penses, el que dius i el que fas estan en harmonia.
Gandhi.
Aquesta setmana recomanem: Rumanesco, bròquil., espinac i enciam negre.
El rumanesco i el bròquil, són rics en sofre, afavoreixen els processos depuratius del fetge, protecció de la mucosa gastrointestinal, ajudant-nos a depurar els excessos d’aquestes festes.
Segons cita la doctora Olga Cuevas a “El equilibrio a través de la alimentación“, s’han fet estudis epidemiològics que demostren que les persones que mengen habitualment verdures crucíferes (cols, bròquils, coliflors, rumanesco), tenen unes taxes més baixes de càncer de còlon, pulmó, esòfag, laringe, pròstata, bufeta i recte.
Bona entrada d’any i salut
Montse i Josep