Estofat d’azukis amb moniato i romaní

Us tornem a oferir una altra recepta de l’associació Maragda

Ingredients:

  • 1 Tassa d’azukis (remullats tota la nit)
  • 1 tira d’alga kombu
  • 2 cebes tallades mitges llunes
  • 1 moniato tallat a trossos petits
  • 2 branquetes de romaní fresc
  • 2 c.s. d’oli d’oliva
  • sal marina
  • 1 c.p. de mugi miso
  • julivert tallat fi.

Elaboració:

  • Saltejar les cebes amb l’oli i un pessic de sal marina, sense tapa, durant 10 minuts a foc mitjà.
  • Afegir els azukis ben escorreguts (tirar l’aigua del remull), l’alga kombu, el moniato, el romaní i l’aigua fresca que cobreixi tots els ingredients.
  • Portar a ebullició, retirar amb una escumadora les pells dels azukis que poguessin aparèixer a la superfície del líquid. Tapar i coure a foc mitjà/lent fins que els azukis estiguin completament tous, com a mínim 1 hora i 15 minuts. Es pot utilitzar l’olla de pressió per reduir el temps de cocció.
  • Diluir el miso amb una mica de líquid dels azukis i coure a foc mínim durant 5-10 minuts sense que arribi a bullir. Servir amb julivert.

Salut i bon profit.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.