Crema de coliflor amb nou moscada

Us deixem avui amb una recepta de l’associació Maragda de les del taller de tardor.

Ingredients:

  • 2 cebes tallades fines
  • 1 coliflor petita tallada a trossos
  • 1 i 1/2 cullerades d’oli d’oliva, sal marina, nou moscada, sal marina.

Preparació:

  • Sofregir les cebes amb l’oli i un pessic de sal durant uns 12 minuts. La ceba ha de quedar transparent (pochada) no fregida.
  • Afegir la coliflor i la nou moscada, cobrir d’aigua i rectificar de sal. Tapar i coure a foc mitjà durant 20 minuts.
  • Treure el llorer. Fer puré. Afegir més aigua o llet d’arròs o civada segons la consistència que es vulgui obtenir. Serviu-ho calent

Salut i bon profit.

Aquesta entrada ha esta publicada en Recepta. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.