Des de l’associació Margada ens envien per aquesta setmana aquesta recepta:
Ingredients:
- 1 tassa d’arròs integral de gra llarg,
- un grapat de nous i un altre d’avellanes torrades i trossejades,
- 2 claus,
- 1/2 canyella en branca,
- un pessic de sal marina,
- julivert picat fi.
Elaboració:
- Rentar l’arròs amb aigua freda i escórrer-ho. Col·locar-lo en una cassola amb les espècies, el pessic de sal marina i 2 1/4 tasses d’aigua.
- Portar a ebullició. Tapar i reduir el foc al mínim (utilitzar un difusor si fos massa fort). Coeu-ho 35 minuts o fins que el líquid s’hagi totalment absorbit.
- Deixeu-ho reposar 5 minuts, Retireu els claus i la canyella.
- Barrejar les nous, avellanes trossejades i julivert picat fi. Traspassar-ho a una plata i servir calent.
Salut i bon profit