Arròs amb espècies i fruits secs

Des de l’associació Margada ens envien per aquesta setmana aquesta recepta:

Ingredients:

  • 1 tassa d’arròs integral de gra llarg,
  • un grapat de nous i un altre d’avellanes torrades i trossejades,
  • 2 claus,
  • 1/2 canyella en branca,
  • un pessic de sal marina,
  • julivert picat fi.

Elaboració:

  • Rentar l’arròs amb aigua freda i escórrer-ho. Col·locar-lo en una cassola amb les espècies, el pessic de sal marina i 2 1/4 tasses d’aigua.
  • Portar a ebullició. Tapar i reduir el foc al mínim (utilitzar un difusor si fos massa fort). Coeu-ho 35 minuts o fins que el líquid s’hagi totalment absorbit.
  • Deixeu-ho reposar 5 minuts, Retireu els claus i la canyella.
  • Barrejar les nous, avellanes trossejades i julivert picat fi. Traspassar-ho a una plata i servir calent.

Salut i bon profit

Aquesta entrada ha esta publicada en Recepta. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.