Amanida escaldada

Us deixem avui amb una altra recepta de l’associació Maragda

Ingredients:

  • 1/2 col tallada a juliana fina,
  • 3 pastanagues tallades a llumins molt fins,
  • raves tallats a quarts,
  • sal i vinagre d’umeboshi.
  • Amaniment: Melassa, ratlladura de taronja, pasta umeboshi.

Elaboració:

  • Bullir aigua, afegir una mica de sal i escaldar les verdures començant per les de menys sabor o color, uns 30 segons.
  • Retireu-ho del foc, renteu-ho amb aigua freda i escorreu-ho bé.
  • Els raves no es renten, s’escorren i s’hi afegeixen unes gotes de vinagre d’umeboshi.
  • Barregeu totes les verdures i amaniu-ho amb la barreja de melassa, ratlladura de taronja, pasta d’umeboshi i una mica d’aigua.

Salut i bon profit

Aquesta entrada ha esta publicada en Recepta. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.