Setmana 48/2020

Bon dia,

Aquesta setmana volem recomanar especialment l’enciam negre del sucre. Els calçots estan molt tendres i amb una bona mida i la mongeta del ganxet ja està a punt, bona i finíssima.

Us proposo una manera de cuinar les mongetes del ganxet de forma rapida i sense remullar-les:

  1. Posarem les mongetes a bullir amb aigua de l’aixeta.
  2. Quan arrenquin a bullir, treure’m l’aigua i afegirem altre cop aigua  freda (les àvies en diuen espantar les mongetes).
  3. Quan comencin a bullir de nou les taparem i abaixarem el foc al mínim, deixant-les  coure durant 45 minuts més.
  4. Combinades amb rumanescu i una mica d’allioli estan brutals.

Surten: Nap Daikon i pebrot de bitxo.
No comença cap producte nou

Salut i cuideu-vos
Montse i Josep

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.