Setmana 47/2020

Bon dia,

Gràcies a les temperatures, anormalment altes per les dates  que ens trobem i per la inversió  tèrmica que tenim a Begues, les verdures van una mica accelerades. Per això comencem amb els rumanescus, coliflors, alls tendres, calçots i raves.

El rumanescu és una varietat  de coliflor verda Italiana de la famí­lia de les brassicàcies. Té un gran contingut en potassi, fòsfor i vitamina C, contribueix a baixar el colesterol, té efectes diürètics, i és càrdio saludable.

Surten: Castanyes, enciam fulla de roure.
Comencen: Gerds, Nabius, All tendre, calçots, coliflor, raves i rumanescu.

Salut i paciència.
Montse i Josep

Aquesta entrada ha esta publicada en Comentari personal. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.