Setmana 36

Bon dia,

Aquesta setmana recomanem especialment la pruna Clàudia negra, és una pruna d’origen mallorquí­ que es conrea molt poc. Nosaltres les conservem i les reproduïm per la seva qualitat gustativa, són molt dolces i sucoses, de carn verda i pell lila fosc, no hi ha molta quantitat, no durarà gaires setmanes.

També recomanem les pomes de la varietat Gala, són collides al seu punt òptim de maduració pel seu consum immediat, madurades a l’arbre amb diverses passades; dures, dolces, irresistibles. Pel seu contingut en fibra és molt saciant, ideal per perdre pes saludablement.

Surten: Ceba Fuentes semi seca
Comencen: Pruna Clàudia negre, Figues, móra silvestre, carabassa müsque, ceba Amposta morada, enciam fulla de roure verd, tomacó i xampinyó.

Salut.
Montse i Josep

Aquesta entrada ha esta publicada en Comentari personal. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.