Setmana 37

Bon dia,


Recomanem especialment el pebrot de Ciutadella, és una varietat antiga recuperada d’una gran qualitat, del tipus Califòrnia, per la seva forma: és una mica quadrat i costellut, amb plecs a vora del mànec.

La seva carn és molt dolça, molt gruixuda, amb una pell molt fina i bona densitat, que fa que pesi més que els altres pebrots. El recomanem per fer de qualsevol manera, cuit o cru. Per la seva forma, es pot tallar de manera que es pot farcir fàcilment.

Pebrot de Ciutadella

Destaquem el gust autèntic de pebrot de Ciutadella, no híbrid, que ha perdurat durant generacions.

Surten: Pera ercolina, pebrot verd Itàlia.
Comencen: Pera conference, pebrot vermell Itàlia, Pruna President i Julivert.

Salut
Montse i Josep

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.