Setmana 37

Bon dia,


Recomanem especialment el pebrot de Ciutadella, és una varietat antiga recuperada d’una gran qualitat, del tipus Califòrnia, per la seva forma: és una mica quadrat i costellut, amb plecs a vora del mànec.

La seva carn és molt dolça, molt gruixuda, amb una pell molt fina i bona densitat, que fa que pesi més que els altres pebrots. El recomanem per fer de qualsevol manera, cuit o cru. Per la seva forma, es pot tallar de manera que es pot farcir fàcilment.

Pebrot de Ciutadella

Destaquem el gust autèntic de pebrot de Ciutadella, no hí­brid, que ha perdurat durant generacions.

Surten: Pera ercolina, pebrot verd Itàlia.
Comencen: Pera conference, pebrot vermell Itàlia, Pruna President i Julivert.

Salut
Montse i Josep

Aquesta entrada ha esta publicada en Comentari personal. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.