Setmana 15 del dos mil vint-i-quatre

Bon dia,

Som a la primavera. Les verdures que han passat l’hivern al camp es posen a florir per fer la llavor, morir-se i deixar descendència i continuar el cicle de la vida. Alguns exemples: les cols, cebes, julivert i naps.

D’altres, que hem plantat als últims mesos d’hivern, van creixent aprofitant les pluges. Les temperatures altes i sobretot el fet que s’allarguen les hores de sol, com són enciams, cols, espinacs i patates.

L’agricultura ecològica és una manera de viure, lligada a la natura, observant moltíssim i aprenent el comportament de les plantes. És d’aquesta manera que, amb més o menys encert, podem aconseguir unes collites que ens permetin poder viure d’aquest ofici, tan maco i ajudar a alimentar de manera sana i neta a moltes persones.

Salut
Montse i Josep

Aquesta entrada ha esta publicada en Comentari personal. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.