Setmana 16 del dos mil vint-i-tres

Bon dia,

Les temperatures van pujant cada setmana una mica més. La pluja no arriba ni té previsió de què plogui, almenys de moment. A més cal afegir les ventades típiques de primavera.

La vida de les plantes continua fent el seu curs. Les verdures d’hivern s’espiguen i treuen flors per poder fer la llavor i procurar per la continuïtat de la seva espècie.

Els fruiters avancen cada setmana, florint, quallant els seus fruits i fent-los créixer tant com poden.

Hem fet l’aclarida de l’albercoc i acabem de començar la del préssec.

Aquesta setmana recomanem les carxofes, doncs són al seu punt màxim, bona qualitat i més quantitat, és la verdura ideal per netejar el fetge de les toxines acumulades durant els mesos d’hivern, amb molta fibra per ajudar a perdre pes.

La natura ens dona a cada moment de l’any les verdures i fruites que necessita el nostre cos, només cal escoltar-lo i menjar de temporada.

Salut i cuideu-vos molt.
Montse i Josep

Aquesta entrada ha esta publicada en Comentari personal. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.