Setmana 5 del dos mil vint-i-tres

Bon dia,

Aquesta setmana ha sigut sens dubte la setmana més freda de tot l’hivern.

Si mirem les dades, amb una setmana hem passat de 341 a 507 hores de fred. És un increment de 166 hores en una setmana! Un bon avanç, tot i que en el mateix període l’any 2021-2022, en portàvem 804. Per tant, cal que continuïn les temperatures baixes per assegurar una bona collita per aquest any.

L’altre tema que ens preocupa és l’extrema sequera que estem patint. Els pous treuen molt poqueta aigua i la bassa d’emmagatzemament encara no l’hem pogut omplir. Normalment, a primers d’any, ja és plena i deixem reposar els pous fins a la primavera. La terra continua molt seca, fins i tot les herbes espontànies i les flors que tenim al camp estan patint la manca d’aigua. Esperem que plogui aviat, la situació és preocupant a tot Catalunya.

Salut
Montse i Josep

Aquesta entrada ha esta publicada en Comentari personal. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.