Fruites a la papillote amb fruits secs

Ingredients:

  • 1 poma i 1 pera, trossejades a trossos mitjans
  • 2 plàtans tallats a rodanxes gruixudes
  • 2 c.s. de panses sultanes
  • 1 c.c. de canyella en pols
  • 2-3 c.s. d’ametlles i avellanes torrades i pelades
  • 2-3 c.s. de nous
  • sal marina
  • 1 c.s. de ratlladura de llimona
  • el suc de mitja llimona
  • 4 c.s. de mel d’arròs.

Elaboració:

  • Barregeu tots els ingredients en una font gran.
  • Talleu 4 fulls de paper d’estrassa (aprox. 30×30 cm).
  • Col·locar-ne dues fulles superposades (una sola podria filtrar els sucs de les fruites en coure’s) a la safata del forn i seguidament la meitat dels ingredients amb els seus sucs.
  • Tancar amb cura el paquet, ha de quedar espaiós i hermèticament tancat, perquè el vapor circuli sense sortir a l’exterior. Procedir amb la resta dels ingredients per al segon paquet.
  • Col·loqueu els dos paquets amb cura sobre una safata del forn. Pintarem l’exterior del paper amb una mica d’oli perquè no es ressequi i cuineu-ho en un forn preescalfat a 180?°C durant 20 minuts.
  • Serviu immediatament els papillotes tancats.

Salut i bon profit.

Aquesta entrada ha esta publicada en Recepta. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.