Saltejat de bolets amb bròcoli

Tornem a la càrrega amb una altra recepta de part de l’associació Maragda

Ingredients:

  • 300 g de bolets variats (rovellons, ceps, rossinyols…)
  • 1 gra d’all trossejat,
  • Oli d’oliva
  • sal
  • julivert
  • un bròcoli tallat a floretes.

Elaboració:

  • Posarem una olla amb aigua i sal al foc. Quan bulli, afegirem el bròcoli, deixarem coure uns 3 o 4 minuts sense tapadora. Ho escorrerem i ho passarem ràpidament amb aigua freda per parar la cocció, deixarem que escorri bé i ho reservarem
  • Rentarem molt bé els bolets, amb el mínim d’aigua possible, que no quedi cap gra de sorra. Els escorrem i els trossegem.
  • En una paella hi posarem una mica d’oli, els bolets, l’all i ho salarem.
  • Cuinarem 5 minuts amb foc alt i la paella tapada. Mirarem si ha tret tota l’aigua. Si és així, deixarem coure uns deu minuts més sense tapa
  • Uns minuts abans de treure del foc afegirem el julivert i el bròcoli, daurarem unes voltes i ja estarà per servir. Ha de quedar sense aigua.

Salut i bon profit.

Aquesta entrada ha esta publicada en Recepta. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.