Tornem a la càrrega amb una altra recepta de part de l’associació Maragda
Ingredients:
- 300 g de bolets variats (rovellons, ceps, rossinyols…)
- 1 gra d’all trossejat,
- Oli d’oliva
- sal
- julivert
- un bròcoli tallat a floretes.
Elaboració:
- Posarem una olla amb aigua i sal al foc. Quan bulli, afegirem el bròcoli, deixarem coure uns 3 o 4 minuts sense tapadora. Ho escorrerem i ho passarem ràpidament amb aigua freda per parar la cocció, deixarem que escorri bé i ho reservarem
- Rentarem molt bé els bolets, amb el mínim d’aigua possible, que no quedi cap gra de sorra. Els escorrem i els trossegem.
- En una paella hi posarem una mica d’oli, els bolets, l’all i ho salarem.
- Cuinarem 5 minuts amb foc alt i la paella tapada. Mirarem si ha tret tota l’aigua. Si és així, deixarem coure uns deu minuts més sense tapa
- Uns minuts abans de treure del foc afegirem el julivert i el bròcoli, daurarem unes voltes i ja estarà per servir. Ha de quedar sense aigua.
Salut i bon profit.