Ingredients:
- 1 poma i 1 pera, trossejades a trossos mitjans
- 2 plàtans tallats a rodanxes gruixudes
- 2 c.s. de panses sultanes
- 1 c.c. de canyella en pols
- 2-3 c.s. d’ametlles i avellanes torrades i pelades
- 2-3 c.s. de nous
- sal marina
- 1 c.s. de ratlladura de llimona
- el suc de mitja llimona
- 4 c.s. de mel d’arròs.
Elaboració:
- Barregeu tots els ingredients en una font gran.
- Talleu 4 fulls de paper d’estrassa (aprox. 30×30 cm).
- Col·locar-ne dues fulles superposades (una sola podria filtrar els sucs de les fruites en coure’s) a la safata del forn i seguidament la meitat dels ingredients amb els seus sucs.
- Tancar amb cura el paquet, ha de quedar espaiós i hermèticament tancat, perquè el vapor circuli sense sortir a l’exterior. Procedir amb la resta dels ingredients per al segon paquet.
- Col·loqueu els dos paquets amb cura sobre una safata del forn. Pintarem l’exterior del paper amb una mica d’oli perquè no es ressequi i cuineu-ho en un forn preescalfat a 180?°C durant 20 minuts.
- Serviu immediatament els papillotes tancats.
Salut i bon profit.