Desitgem que gaudiu d’aquesta nova recepta de l’associació Maragda.
Ingredients:
- 2 tasses de castanyes somalles o pilongas, remullades tota la nit amb abundant aigua
- 1 tira d’alga kombu
- 3 xirivies
- 3 pastanagues, pelades i tallades en mètode rodat
- oli d’oliva
- sal
- salsa de soja
- suc concentrat de poma
- un grapat de nous trossejades i torrades.
Elaboració:
- Col·loqueu les castanyes en una cassola juntament amb l’alga kombu i aigua fresca que les cobreixi. Portar a ebullició.
- Tapar i coure fins que les castanyes estiguin cuites aproximadament 1 hora, afegir una mica de sal i cuinar 10 minuts més. Ha de quedar sense aigua, si queda, cuinar fins que s’hagi evaporat tota l’aigua
- Saltar les arrels en una cassola amb un fons d’oli i un pessic de sal uns minuts movent constantment, tapar i deixar coure al suc uns 10/15 minuts, destapar, si hi ha líquid, deixar evaporar.
- Barrejar el suc concentrat poma i la salsa de soja afegir a les arrels i deixar a caramel·litzar.
- Tot seguit afegir les castanyes i les nous trossejades.
Salut i bon profit.