Arrels caramel·litzades amb castanyes

Desitgem que gaudiu d’aquesta nova recepta de l’associació Maragda.

Ingredients:

  • 2 tasses de castanyes somalles o pilongas, remullades tota la nit amb abundant aigua
  • 1 tira d’alga kombu
  • 3 xirivies
  • 3 pastanagues, pelades i tallades en mètode rodat
  • oli d’oliva
  • sal
  • salsa de soja
  • suc concentrat de poma
  • un grapat de nous trossejades i torrades.

Elaboració:

  • Col·loqueu les castanyes en una cassola juntament amb l’alga kombu i aigua fresca que les cobreixi. Portar a ebullició.
  • Tapar i coure fins que les castanyes estiguin cuites aproximadament 1 hora, afegir una mica de sal i cuinar 10 minuts més. Ha de quedar sense aigua, si queda, cuinar fins que s’hagi evaporat tota l’aigua
  • Saltar les arrels en una cassola amb un fons d’oli i un pessic de sal uns minuts movent constantment, tapar i deixar coure al suc uns 10/15 minuts, destapar, si hi ha líquid, deixar evaporar.
  • Barrejar el suc concentrat poma i la salsa de soja afegir a les arrels i deixar a caramel·litzar.
  • Tot seguit afegir les castanyes i les nous trossejades.

Salut i bon profit.

Aquesta entrada ha esta publicada en Recepta. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.