Quiche de pebrots i olives

Us deixem avui amb una altra recepta de l’associació Maragda

Ingredients:

  • 1 bloc de tofu fresc
  • 1 bloc de tofu fumat
  • 3 cebes
  • 2 pebrots vermells (escalibats, rentats i tallats fins)
  • 1?2 tassa d’olives sense pinyol
  • 3 c.s. de miso blanc
  • oli d’oliva
  • un pessic de cúrcuma, alfàbrega fresca i seca.

Preparació:

  • Salteu les cebes amb una mica d’oli i un pessic de sal marina durant 10 minuts.
  • Afegir el pebrot vermell a tires i alfàbrega seca al gust.
  • Esmicolar els blocs de tofu amb una forquilla i després passar per la batedora amb una mica d’aigua, el miso blanc, cúrcuma i 2 .c.s. d’oli d’oliva, fins a obtenir una consistència espessa.
  • Barrejar en una plata per enfornar la crema de tofu, amb les verdures, les olives i una mica d’alfàbrega fresca. Procureu que tot quedi ben barrejat.
  • Enfornar a temperatura mitjana durant 45 minuts. Deixeu-ho refredar i serviu-ho amb una mica més d’alfàbrega fresca.

Salut i bon profit

Aquesta entrada ha esta publicada en Recepta. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.