Us deixem avui amb una altra recepta de l’associació Maragda
Ingredients:
- 1 bloc de tofu fresc
- 1 bloc de tofu fumat
- 3 cebes
- 2 pebrots vermells (escalibats, rentats i tallats fins)
- 1?2 tassa d’olives sense pinyol
- 3 c.s. de miso blanc
- oli d’oliva
- un pessic de cúrcuma, alfàbrega fresca i seca.
Preparació:
- Salteu les cebes amb una mica d’oli i un pessic de sal marina durant 10 minuts.
- Afegir el pebrot vermell a tires i alfàbrega seca al gust.
- Esmicolar els blocs de tofu amb una forquilla i després passar per la batedora amb una mica d’aigua, el miso blanc, cúrcuma i 2 .c.s. d’oli d’oliva, fins a obtenir una consistència espessa.
- Barrejar en una plata per enfornar la crema de tofu, amb les verdures, les olives i una mica d’alfàbrega fresca. Procureu que tot quedi ben barrejat.
- Enfornar a temperatura mitjana durant 45 minuts. Deixeu-ho refredar i serviu-ho amb una mica més d’alfàbrega fresca.
Salut i bon profit