Mousse de préssec

Us deixem avui amb una altra recepta de l’associació Maragda

Ingredients:

  • 4 o 5 préssecs madurs tallats a trossos
  • 1?2 tassa d’orellanes seques
  • 1 tassa d’aigua
  • 1 culleradeta de ratlladura de taronja
  • 1?2 beina de vainilla oberta
  • 3 cullerades d’ametlla molta
  • menta fresca
  • sal

Preparació:

  • Talleu les orellanes seques a trossos i coeu-les 10 minuts amb l’aigua, la sal, la ratlladura de taronja i la vainilla.
  • Afegir els préssecs i coure’ls 7 minuts més.
  • Passar per la batedora, afegint-hi l’ametlla en pols, fins a aconseguir la consistència desitjada.
  • Decorar amb unes fulles de menta fresca i servir amb una mica cruixent com ametlles laminades torrades.

Salut i bon profit

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.