Setmana 41 del dos mil vint-i-dos

Bon dia,

Estem en aquell moment de l’any en què, per una part, continuen les verdures d’estiu com són les mongetes, tomàquets, pebrots i d’altres, i per un altre cantó han començat les verdures d’hivern com són les cols, apis, raves, naps, bròcoli…

Uns dies fa calor, que sembla que estigui fora de lloc, altres refresca i no surt els sol en tot el dia.

Ja estem collint les pomes per varietats i fent passades, buscant el punt òptim de maduració dels fruits, perquè estiguin ideals per consumir-los. A causa de la meteorologia que hem tingut aquest estiu, les estem collint entre quinze i vint dies abans de la maduració que era habitual. No sabem si és el canvi climàtic, però les coses estan canviant, cal adaptar-se i continuar treballant de la manera que vingui.

Salut i cuideu-vos.

Montse i Josep

Aquesta entrada ha esta publicada en Comentari personal. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.