Setmana 38 del dos mil vint-i-dos

Bon dia.

La temperatura ha començat a baixar una miqueta. Les hores de sol comencen a escurçar-se.

Comença a venir de gust menjar aliments cuinats: vapor, escaldats, bullits o a la planxa.

Aquesta setmana volem recomanar el fonoll.

Es pot menjar cru, però també cuinat, especialment fent una crema, com si fos de porro. Barrejant el 50?% de ceba i l’altre de fonoll, fa una crema boníssima, desintoxicant i antiinflamatòria, que anirà molt bé per reduir els excessos de l’estiu i preparar-nos per a la tardor.

Els principals beneficis del Fonoll:

  • Antiinflamatori per inflamacions oculars, bucals i trastorns estomacals;
  • els seus antioxidants ajuden a reduir malalties cardíaques, obesitat, càncer, malalties neurològiques i diabetis del tipus 2;
  • neteja de les vies urinàries; alleugereix els símptomes de la menopausa i redueix la pèrdua de memòria.

Salut i Fonoll
Montse i Josep

Aquesta entrada ha esta publicada en Comentari personal. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.