Setmana 27 del dos mil vint-i-dos

Bon dia,

Comencem el mes de juliol i som a ple estiu, aquesta setmana ja no tindrem cireres, ja s’han acabat.

Comença a madurar el préssec groc de vinya de la varietat Caterine, és un préssec conegut per tots per la seva qualitat gustativa, de carn forta, gustosa i sucosa, també comença la mongeta tendra, ja tenim ganes de collir-ne perquè fa gairebé dos mesos que la vàrem plantar i cuidar fins ara.

Els tomàquets ja comencen a posar-se vermells, hem començat a collir els xerri i els raf, són molt gustosos i bons, és un conreu que fet a l’exterior i amb una terra calcària com la de Begues els dona una qualitat excepcional. 

Salut i cuideu-vos.

Montse i Josep

Aquesta entrada ha esta publicada en Comentari personal. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.