Setmana 26 del dos mil vint-i-dos

Bon dia,

Continua la collita de les cireres. Anem acabant varietats i comença’n d’altres. La calor a accelerat la maduració doncs els cirerers són al secà.

També ha començat la collita de l’albercoc, també al secà. La varietat que estem collint s’anomena Modesto. És una varietat antiga d’albercoc, que els viveristes ja fa anys que tenen fora dels seus catàlegs, ja que és lliure i la pot posar tothom sense pagar drets d’autor.

El seu origen és a la vall de Modesto, Califòrnia, USA. Té un fruit lleugerament aplanat, de color groc taronjós, molt dolç i de gust exquisit. És la nostra varietat preferida i continuem planta’n perquè és molt apreciada, tant per al seu gust com per l’adaptabilitat que té a les nostres terres. No ús els perdeu, dura pocs dies.

Salut i bona verbena.

Montse i Josep

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.