Setmana 11 del dos mil vint-i-dos

Bon dia,

Aquesta setmana recomanem l’all tendre, gairebé una medicina per al nostre organisme.

Els alls tendres són de la família de les liliàcies, com el porro i la ceba, són la planta jove de l’all. La seva composició és molt semblant a la de l’all, però amb més quantitat d’aigua, per això és menys concentrat i amb un gust més suau.

Els seus components més importants són: Ferro, silici, sofre, iode, manganès, seleni i vitamines B1,B2,B6 i C.

Bons per refredats i afeccions pulmonars, és un antibiòtic natural i antisèptic. Redueix el colesterol dolent, per al seu contingut l’al·licina. Molt bo per al fetge, és un excel·lent desintoxicant, ajuda a depurar toxines, eliminar paràsits, allibera el cos dels metalls pesants com el mercuri o medicaments que el fetge no pot processar. Beneficia la digestió, doncs, estimula els àcids gàstrics, els aliments es digereixen millor i s’absorbeixen millor.

Curiositat: A l’edat mitjana es feia servir com a remei contra la pesta.
Salut
Montse i Josep

Aquesta entrada ha esta publicada en Comentari personal. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.