Setmana 9 del dos mil vint-i-dos

Bon dia,

La primavera astronòmica començarà el pròxim dia vint de març, però la gran sequera i les temperatures anormalment altes que estem patint aquests dies estan provocant la floració anticipada d’algunes varietats de presseguers i albercocs. Als camps que tenim reg ens hem vist obligats a posar-lo en marxa, d’altres malauradament són de secà i patim per si quallaran les flors per manca d’aigua. Ja ho anirem veient.

Comencen pastanagues de manat de collita pròpia, són una mica petites, molt tendres, gustoses, especialment dolces. Aquesta varietat de pastanagues es planten només per fer-les de manat. És una varietat que va ser premiada per les seves característiques gustatives.

Salut
Montse i Josep

Aquesta entrada ha esta publicada en Comentari personal. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.