Bon dia,
Arribem a l’última setmana de l’any.
Recomanem especialment: coliflor, bròquil, api, porro i espinac. Ja tornem a tenir SUC DE POMA.
Aquesta setmana ha sortit la primera remesa de l”obrador. El suc el fem únicament de les nostres pomes. Són peces de mida no comercial o amb algun petit defecte que no les fa aptes per a vendre.
S’elabora rentant primer els fruits, revisant la seva qualitat i després es trinxen, per poder-les premsar en una premsa tradicional. Una vegada reposat i sense afegir res al suc, s’envasa en ampolles de vidre per posar-lo en una autoclau que farà el buit als envasos per assegurar la seva conservació en perfecte estat.
Surten; Alvocat Bacon, Caquier (del japonès kaki), enciam cua d’oreneta, carabassó, carabassa japonesa i nap lila.
Comencen: Suc de poma.
Salut i BONES FESTES NADALENQUES.
Montse i Josep