Setmana 24/2020

Bon dia,

Som l’any 2020 un any que tots recordarem per moltes coses, algunes d’elles negatives. Un any de traspàs i segons la dita “no et fies de l’any de traspàs ni del que ve detràs“.

Per la part de l’agricultura, un any molt difí­cil. Manca de fred durant l’hivern, moltes pluges, sobretot a la primavera, durant la floració. Els fruiters han tingut manca de quallat i avortament de molts fruits, especialment les cireres. Per acabar-ho d’arreglar, pluges cada setmana que provoca’n l’esberlat de les cireres.

Però, davant les adversitats, ens hem d’alçar, treballar amb ganes i optimisme per revertir la situació que patim. Per la nostra part, hem avançat algunes plantades de verdures de l’estiu, augmentant les quantitats de verdures com les mongetes i les cebes.

Tenim més cura de les plantes (si es pot) perquè estiguin ben cuidades, esperant que aviat donin uns bons fruits, recompensant-nos de l’esforç que els hi dediquem. Sempre amb optimisme, vitalitat i molta energia positiva. Estem segurs que elles ens ho tornaran.

Comencen: Préssec Xato, mirabolà, Albergí­nia, ceba tendra, Julivert, raves, tomàquet Rosa ple o cor de bou i espinac.

í€nims a tothom, ens en sortirem.
Montse i Josep

Aquesta entrada ha esta publicada en Comentari personal. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.