Setmana 24/2020

Bon dia, 

Som l’any 2020 un any que tots recordarem per moltes coses, algunes d’elles negatives. Un any de traspàs i segons la dita “no et fies de l’any de traspàs ni del que ve detrás“.

Per la part de l’agricultura, un any molt difícil. Manca de fred durant l’hivern, moltes pluges, sobretot a la primavera, durant la floració. Els fruiters han tingut manca de quallat i avortament de molts fruits, especialment les cireres. Per acabar-ho d’arreglar, pluges cada setmana que provoca’n l’esberlat de les cireres.

Però, davant les adversitats, ens hem d’alçar, treballar amb ganes i optimisme per revertir la situació que patim. Per la nostra part, hem avançat algunes plantades de verdures de l’estiu, augmentant les quantitats de verdures com les mongetes i les cebes.

Tenim més cura de les plantes (si es pot) perquè estiguin ben cuidades, esperant que aviat donin uns bons fruits, recompensant-nos de l’esforç que els hi dediquem. Sempre amb optimisme, vitalitat i molta energia positiva. Estem segurs que elles ens ho tornaran.

Comencen: Préssec Xato, mirabolà, Albergínia, ceba tendra, Julivert, raves, tomàquet Rosa ple o cor de bou i espinac.

Ànims a tothom, ens en sortirem.
Montse i Josep

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.