Cireres del Baix, fes-les teves!

El Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat, en col·laboració amb el Consorci de Turisme del Baix Llobregat i la Xarxa Productes de la Terra, han elaborat una campanya per promocionar les cireres del Baix Llobregat mitjançant 5 videocàpsules amb diferents protagonistes de diferents zones del Baix Llobregat

Us deixo l’enllaç a la notí­cia original a la web del Parc Agrari, així­ com el ví­deo de Fruits Montmany per aquesta campanya… Recordeu que aquest no és el primer dels ví­deos, ja n’hi ha dos de publicats i encara han de sortir tres més, l’últim a tall de resum dels anteriors.

https://www.facebook.com/parcagrari/videos/2018374788298176/

https://parcs.diba.cat/web/l-informatiu/-/parc-agrari-les-cireres-del-baix-llobregat-protagonistes-d-una-col-leccio-de-videos

Aquesta entrada ha esta publicada en Noticies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.