Cireres del Baix, fes-les teves!

El Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat, en col·laboració amb el Consorci de Turisme del Baix Llobregat i la Xarxa Productes de la Terra, han elaborat una campanya per promocionar les cireres del Baix Llobregat mitjançant 5 videocàpsules amb diferents protagonistes de diferents zones del Baix Llobregat

Us deixo l’enllaç a la notícia original a la web del Parc Agrari, així com el vídeo de Fruits Montmany per aquesta campanya… Recordeu que aquest no és el primer dels vídeos, ja n’hi ha dos de publicats i encara han de sortir tres més, l’últim a tall de resum dels anteriors.

Sostenibilitat

El Josep Montmany, d'Ecològic Fruits Montmany (Begues), ens explica la importància que té una Associació de Defensa Vegetal per fomentar una agricultura més sostenible i millor per al territori. I recordeu que és temps de Cireres del Baix, fes-les teves!🍒🍒✅Podeu veure tot el conjunt de vídeos al nostre canal de YouTube https://bit.ly/3bQQFDE#ParcAgrariBaixLlobregat#ProducteFresc#CireresdelBaixl

Posted by Parc Agrari del Baix Llobregat on Tuesday, May 26, 2020

https://parcs.diba.cat/web/l-informatiu/-/parc-agrari-les-cireres-del-baix-llobregat-protagonistes-d-una-col-leccio-de-videos

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.