Setmana 1/2020

Bon dia,

Després de passar aquests dies de festes familiars, en què potser mengem alguna cosa fora de l’habitual, és possible que notem desajustos en el nostre organisme.

Cal fer més activitat fí­sica per compensar i tenir més cura del que mengem. Recomanem verdures riques en fibra com bledes, espinacs, coliflors, bròquils, bròcolis, carabasses, etc. Fruites amb fibra com les pomes i naturalment taronges que ens ajudaran en la prevenció de malalties d’hivern (encara que no faci fred).

Aquesta setmana recomanem el suc de poma. El nostre suc està elaborat únicament amb el suc de 3 kg de les nostres pomes sense cap afegit. Les seves propietats:

  • La vitamina C  (àcid Ascòrbic) ajuda a la salut de la nostra pell.
  • La Histidina  tonifica el muscle cardí­ac, actua com a vasodilatador i contribueix a la reparació dels teixits cardí­acs. Prevenció de l’acumulació de colesterol al fetge.
  • El potassi reforça el funcionament dels muscles i nervis, afavoreix la formació de massa muscular transformant els carbohidrats amb energia.
  • Prevenció de dolor a les articulacions, augmenta la densitat òssia (ajuda a les persones que pateixen artritis, reumatisme.)
  • Ajuda a la prevenció d’hemorràgies, la vitamina K ajuda a la coagulació de la sang.
  • Desinflamació de l’abdomen, sensació de sacietat, regula la glucosa i accelera el metabolisme.
  • El potassi, magnesi i fòsfor del suc de poma ajuden a vèncer la fatiga i el cansament fí­sic i mental, la vitamina B12 per lluitar contra l’insomni i estat nerviosos.
  • Ajuda a reduir el dolor d’estómac

Informació de:  8 beneficios del jugo de manzana

Comença carxofa.

Salutacions,
Montse i Josep

Aquesta entrada ha esta publicada en Comentari personal. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.