Bon dia,
Recomanem les carabasses Musque de Provence i cacauet, per la seva bona qualitat. Els indis nadius la usaven com aliment bà sic a les seves dietes segles abans que els colons desembarquessin a les seves costes.
És un aliment ric en minerals i vitamines, però baix en calories, és una font molt important de betacarotè (poderós antioxidant) que el nostre cos transforma en vitamina A.
Redueix el risc d’alguns tipus de cà ncer, especialment el de pròstata, protecció contra l’asma, malalties cardÃaques, endarrereix l’envelliment i la degeneració corporal.
Rica en fibra, potassi i vitamina C regula la pressió sanguÃnia… Podeu trobar molta informació a https://lijadora.net/calabaza/
La natura és sabia, ens dóna en cada època de l’any i al lloc on vivim, els aliments que són més beneficiosos per al nostre cos.
Seguir i observar la natura sempre ens portarà beneficis.
Surten: Pebrot verd, pebrot verd Italià , Xirimoia i castanya. No entren nous productes aquesta setmana.
Salut i bons aliments.
Montse i Josep