Bon dia,
Aquesta setmana ja comencem moltes verdures i fruites d’hivern.
Recomanem el bròcoli, que està en el seu punt òptim, les cols rissades i les carabasses Japoneses.
Aquestes últimes són de color verd per fora i groc de dins, un gust intens i diferent de les altres, que no són tan dolces, amb una carn de textura diferent.
Aquestes carabasses les hem plantat, a través d’una clienta Japonesa que ve a comprar al mercat… Ens va donar aquestes llavors perquè les plantéssim.
A la primavera les vàrem sembrar, el correu ha anat força bé i a final d’estiu les hem collit.
Com a agraïment, li vàrem regalar la carabassa més maca del camp. La sorpresa va ser quan, en el següent dia de mercat, va regalar-nos unes magdalenes fetes amb la carabassa!!
A causa de les altes temperatures continuem collint de les nostres plantes albergínia i pebrot Italià. Comença la coliflor que s’ha avançat una mica.
Surten: Prunes.
Comencen: Aranja, mandarina, Bròcoli, carabassa Japonesa, col rissada, fonoll, herbes del caldo, nap manat, mongeta del ganxet tendra, coliflor, pebrot verd italià i albergínia pròpia.
Salut i felicitat
Montse i Josep