Setmana 42

Bon dia,

Aquesta setmana ja comencem moltes verdures i fruites d’hivern.

Recomanem el bròcoli, que està en el seu punt òptim, les cols rissades i les carabasses Japoneses.
Aquestes últimes són de color verd per fora i groc de dins, un gust intens i diferent de les altres, que no són tan dolces, amb una carn de textura diferent.


Aquestes carabasses les hem plantat, a través d’una clienta Japonesa que ve a comprar al mercat… Ens va donar aquestes llavors perquè les plantéssim.
A la primavera les vàrem sembrar, el correu ha anat força bé i a final d’estiu les hem collit.
Com a agraïment, li vàrem regalar la carabassa més maca del camp. La sorpresa va ser quan, en el següent dia de mercat, va regalar-nos unes magdalenes fetes amb la carabassa!!

A causa de les altes temperatures continuem collint de les nostres plantes albergí­nia i pebrot Italià. Comença la coliflor que s’ha avançat una mica.

Surten: Prunes.
Comencen: Aranja, mandarina, Bròcoli, carabassa Japonesa, col rissada, fonoll, herbes del caldo, nap manat, mongeta del ganxet tendra, coliflor, pebrot verd italià i albergí­nia pròpia.

Salut i felicitat
Montse i Josep

Aquesta entrada ha esta publicada en Comentari personal. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.