Setmana 27

Bon dia,

La calor és cada dia més intensa, a causa de l’onada de calor que està venint.

Les cireres van madurant ràpidament, anem acabant algunes i començant les altres varietats. Les verdures pateixen amb aquestes temperatures, estem augmentant la freqüència i la quantitat d’aigua per regar.

Per protegir les tomaqueres del cop de sol, hem aplicat caolí (pols de roca calcinada) Fa una capa blanca sobre les fulles que reflecteix la llum del sol, fent l’efecte d’ombra i també és una barrera física contra les cremades.

Surten: Maduixot, poma Juliet, enciam fulla de roure vermell i raves.
No entren productes nous, el cogombre passa a ser propi.

Salut i compte amb la calor.
Montse i Josep

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.