Setmana 23

Bon dia,

Les darreres pluges han estat molt perjudicials per a les cireres que estaven madurant, provocant esberles en els fruits que fan que no siguin comercials. Esperem que no torni a ploure de moment i ens deixi recollir la resta de les varietats.

Aquest cap de setmana se celebra a Torrelles de Llobregat la 39a Festa de la cirera, tindrem una paradeta de cireres el dissabte i potser una estoneta el diumenge. Si veniu, estarí­em encantats de saludar-vos.

Surten: Gerds i pèsols.
Comença: Albercocs, tomàquets d’Alcanar, remolatxa manat, Julivert i nova varietat de cireres Begues.

Salut i ànims.
Montse i Josep

Aquesta entrada ha esta publicada en Comentari personal, Festa Cirera. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.