Setmana 41 del dos mil vint-i-tres

Bon dia,

La pluja que va anar tan bé, ja no ha tornat. Fa dies que patim unes temperatures anormalment altes per les dates que som. Havia comentat que les verdures s’acceleren amb les temperatures altes.

Aquesta setmana comencem a collir bròcoli i borraines.

El bròcoli és considerat per alguns com un superaliment, doncs té una quantitat de beneficis molt gran per a la nostra salut i sobretot a les seves propietats preventives contra el càncer. Una ració de 200 grs de bròcoli aporta la vitamina C que necessita un adult quatre vegades.

Té molt poques calories, moltíssim calci, potassi, fòsfor, ferro, zenc, sofre, coure i manganès, vitamines B2,B1 i B6.

Disminueix la població de la bateria Helicobàcter Pilorí, causant d’úlceres d’estómac. Font de ferro contra l’anèmia.

Disminueix els símptomes de la menopausa.

Neteja el fetge.

A més a més, es pot cuinar de mil maneres diferents i està boníssim.

Salut
Montse i Josep

Aquesta entrada ha esta publicada en Comentari personal. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.