Setmana 40/2021

Bon dia,

Aquesta setmana comencen 9 productes a la llista, es nota que ha començat la tardor. Recomanem especialment les pomes i peres, estan molt bones.

La poma Red One és la segona varietat més conreada al món després de golden. A Espanya representa un 12% de la producció total de pomes. És una varietat originària d’EE. UU. És una millora de les antigues starking de tota la vida, de forma lleugerament allargada, amb cinc lòbuls ben marcats, color vermell a granatos, baixa en àcid, sucosa, sucres de mig a alt, qualitat gustativa molt bona, textura agradable amb una duresa adequada.

Curiositats: El seu nom complet és Early red One, es diu Early perquè és la primera varietat a posar-se vermella a l’arbre i una dita popular Americana diu: An apple a day keeps the doctor away (Una poma al dia, el metge t’estalvies)

Surten: Moniato lila, tomàquet raf, melo, poma gal·la i pruna.
Comencen: Alvocat Bacon, Aranja, poma red one, poma golden, xirimoia, taronja, bròcoli, col kale i col picuda

Salut

🍎

Montse i Josep

Aquesta entrada ha esta publicada en Comentari personal. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.