Setmana 37/2021

Bon dia,

Ja hem començat a collir les tomaqueres tardanes. Són els tomàquets que tindrem aquesta tardor. Hi ha dels tots els tipus tradicionals que fem normalment, amb tomaqueres joves que fan els seus primers fruits.

Aquesta setmana volem recomanar especialment el pebrot vermell de Ciutadella. És un pebrot originari de Menorca que s’adapta molt bé al nostre clima mediterrani. De forma costelluda, curt tipus Califòrnia, fa una carn molt gruixuda, dolça i gustosa, bona per amanir i també per escalivar. És un pebrot de molt bona qualitat. És una varietat lliure que no pertany a cap casa comercial. Nosaltres obtenim la llavor guardant-ne els millors exemplars per extreure-la.

Surten: Sí­ndria i cogombre.
Comencen: Tomacó i raïm red Globe.

Salut i energia+
Montse i Josep

Aquesta entrada ha esta publicada en Comentari personal. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.