Setmana 29/2021

Bon dia,

Comença la collita de préssec de vinya, amb la varietat Caterina. És un fruit de color groc, de carn dura, dolça i sucosa. Fa molts anys que hi ha aquesta varietat de préssec i es continua plantant per les seves bones qualitats.

També comença el fonoll de collita pròpia. És molt recomanable per les seves qualitats: per l’aprimament, per combatre el restrenyiment, per millorar la vista… i tantes altres propietats que podrí­em escriure un llibre sencer només del fonoll.

Surten: Albercoc, bròcoli i tomacó
Comencen: Fonoll, préssec de vinya i pera Ercolini.

Salut i estiu
Montse i Josep

Aquesta entrada ha esta publicada en Sense categoria. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.