Setmana 24/2021

Bon dia,

Stark Hardy Giant

Aquesta setmana comencem una nova varietat de cirera, l’anomenem starking, tot i que el seu nom és Stark (dura) Hardy (Resistent) Giant (Gegant). És d’origen Americà, concretament de Wisconsin.

El seu fruit és de mida mitjana i gros, però irregular. La seva pell és de color vermell tigrada arribant a color negre. La carn és de color vermell. És lleugerament àcida, dura i molt bona. Té la cua llarga i molt enganxada al fruit. És una varietat autoestèril que necessita pol·linització creuada.

Surten: Pèsol.
Comencen Préssec i nectarina de L’Anoia, enciam fulla de roure propi i nespres del baix Llobregat.

Salut i a menjar cireres.
Montse i Josep

Aquesta entrada ha esta publicada en Comentari personal. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.