Setmana 16/2021

Bon dia,

Els fruiters continuen a bon ritme.

Els cirerers més primerencs ja es vesteixen de fulles atraient tota mena d’insectes, alguns de problemàtics com els pugons, que es multipliquen ràpidament. I els seus depredadors (marietes, sí­rfids, crisopes i altres) no donen l’abast a controlar-los!

Les formigues van a tota velocitat, transportant els pugons als brots més tendres perquè pasturin i així­ poder alimentar-se de les excrecions de melassa que fan. És comparable als pastors que porten les vaques a pasturar per poder extreure la seva llet.

Salut. Montse i Josep

Aquesta entrada ha esta publicada en Comentari personal. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.