Setmana 5/2021

Bon dia,

Aquesta setmana us volem recomanar especialment els espinacs que són en el seu punt òptim.

El Radicchio és de color vermell i blanc, s’utilitza principalment per les amanides, donant un toc més amarg.

Ceba tendra, són les primeres que collim de la temporada. Les vàrem plantar la primera setmana de setembre, han aguantat la tardor i una bona part de l’hivern, gràcies al fred. Són de gust dolç i de carn fina i gustosa, molt diferent de les cebes seques. Les recomanem especialment per amanir.

De moment no podem oferir carxofes perquè venen endarrerides a causa dels freds intensos que hem passat.

Comencen: Nabius, radicchio, Faves i ceba tendra.

Salut i bons aliments.
Montse i Josep

Aquesta entrada ha esta publicada en Comentari personal. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.