Bon dia,
Amb la pujada de les temperatures, maduren els tomà quets.
Tomà quets Xerri Tomà quets Xerri Tomà quets Xerri
Us oferim una gran varietat de sabors, formes i textures, perquè pugueu gaudir durant unes setmanes de tomà quets cultivats a l’exterior, a ple sol.
tomà quet pera tomà quet pera
Amb unes terres especialment calcà ries, com són les de Begues, que els donen una gran qualitat gustativa i de textura (la calç s’utilitza com a adob per millorar les terres à cides que tenen aquesta mancança).
Tomà quets cor de bou Tomà quets cor de bou Tomà quets cor de bou Tomà quets cor de bou Tomà quets cor de bou
Us aconsellem:
- Tomà quet de pera per menjar madur, gaspatxo, escalivar, cuinar salses i sucar el pa.
- Tomà quet Raf
- Cor de bou, rosa ple i banya per amanir, farcits, esqueixada.
- Tomà quet Xerri per aperitiu, broquetes, amanits, etc.
Tomà quets de banya Tomà quets de banya
tomà quet rosa ple tomà quet rosa ple tomà quet raf
Surten: Alvocat i enciam fulla de roure.
Comencen: Tomà quet de banya.
Salut i cuideu-vos.
Montse i Josep