Setmana 31/2020

Bon dia,

Amb la pujada de les temperatures, maduren els tomàquets.

Us oferim una gran varietat de sabors, formes i textures, perquè pugueu gaudir durant unes setmanes de tomàquets cultivats a l’exterior, a ple sol.

Amb unes terres especialment calcàries, com són les de Begues, que els donen una gran qualitat gustativa i de textura (la calç s’utilitza com a adob per millorar les terres àcides que tenen aquesta mancança).

Us aconsellem: 

  • Tomàquet de pera per menjar madur, gaspatxo, escalivar, cuinar salses i sucar el pa.
  • Tomàquet Raf
  • Cor de bou, rosa ple i banya per amanir, farcits, esqueixada.
  • Tomàquet Xerri per aperitiu, broquetes, amanits, etc.

Surten: Alvocat  i enciam fulla de roure.
Comencen: Tomàquet de banya.

Salut i cuideu-vos.
Montse i Josep

Aquesta entrada ha esta publicada en Comentari personal. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.