Bon dia,
Amb la pujada de les temperatures, maduren els tomàquets.
Us oferim una gran varietat de sabors, formes i textures, perquè pugueu gaudir durant unes setmanes de tomàquets cultivats a l’exterior, a ple sol.
tomàquet pera tomàquet pera
Amb unes terres especialment calcàries, com són les de Begues, que els donen una gran qualitat gustativa i de textura (la calç s’utilitza com a adob per millorar les terres àcides que tenen aquesta mancança).
Tomàquets cor de bou Tomàquets cor de bou Tomàquets cor de bou Tomàquets cor de bou Tomàquets cor de bou
Us aconsellem:
- Tomàquet de pera per menjar madur, gaspatxo, escalivar, cuinar salses i sucar el pa.
- Tomàquet Raf
- Cor de bou, rosa ple i banya per amanir, farcits, esqueixada.
- Tomàquet Xerri per aperitiu, broquetes, amanits, etc.
Tomàquets de banya Tomàquets de banya
tomàquet rosa ple tomàquet rosa ple tomàquet raf
Surten: Alvocat i enciam fulla de roure.
Comencen: Tomàquet de banya.
Salut i cuideu-vos.
Montse i Josep