Setmana 44

Bon dia,

Hem passat un perí­ode de forts aiguats a Catalunya, que han fet molt de mal a moltes zones. A les nostres terres per sort ha plogut molt bé. Ho ha fet en dues vegades, una de 25 litres caiguts en un dia i un altre de 40 litres durant la nit.

La veritat és que no ha corregut gaire, la terra estava molt seca i ha anat absorbint tot el que queia. Les plantes agraeixen l’aigua de pluja: renta les fulles, assaona la terra i amb una aigua més àcida de la que reguem.

Surten: Mongeta del ganxet tendra, tomàquet madur, figues i enciam fulla de roure.
Comencen: Cúrcuma, Cibulet, coriandre, farigola, nap granel, col brotonera i endí­via

Salut.
Montse i Josep

Aquesta entrada ha esta publicada en Comentari personal. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.