Setmana 20

Bon dia,

El consorci de Gallecs és un espai Agrí­cola situat al costat de Mollet del Vallès. Durant els anys d’expansió de la construcció al Vallès (60-70), es va acordar deixar uns terrenys com a reserva agrí­cola a la comarca on no es podia urbanitzar. Dediquen aquestes terres als cereals i els llegums, especialment.

Després d’una primavera seca, granissades, ventades i un xic de pluja, comencen les cireres, molt dolces amb una maduració esglaonada que fa que collir sigui més entretingut que de costum. Val la pena gaudir de la primera fruita de primavera a les nostres terres.

Fa il·lusió poder-vos oferir-les en unes dates tan primerenques. Si el temps ens acompanya, podrem gaudir-ne de diferents varietats fins als primers de Juliol. La primera varietat es diu Early Bigi, d’origen francès, obtinguda per Pierre Argot l’any 1999. Encara que el nom és en angles, que traduït vol dir primerenca grossa. Esperem que us agradi.

Surten: Nyàmeres, Tomacó, maduixot Huelva, poma Story i ceba tendra.
Comencen: Cireres, pak choi, tomàquet raf, cogombre, poma juliet, cigró i llentia del consorci de Gallecs.

Salutacions dolces.
Montse i Josep

Aquesta entrada ha esta publicada en Comentari personal. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.