Setmana 4

Bon dia,

Estem elaborant el suc de poma, com sempre de forma artesana, es fa classificant-les que estiguin en bon estat, rentant-les, triturant-les i esprement la polpa amb una premsa artesana.

Obtingut el suc, el deixem reposar per que es precipitin les parts sòlides i l’embassem en pots de vidre.

Una vegada tapats els posem en una autoclau, que és com un bany maria. De forma controlada es fa el buit, per treure l’oxigen a una temperatura mínima – per no alterar les seves propietats – lleugerament per sobre de 100 graus.

Quan ja està fred, s’etiqueta i queda llest per servir-lo. No conte cap altra cosa que el suc de les pomes. Per fer un litre, necessitem al voltant de 3 kg de pomes.

El procés es fa en un obrador certificat per sanitat i pel CCPAE amb totes les mesures que implica. Esperem tenir-lo aviat.

Surten: Coliflor lila, raves i suc de poma.

Salut per a tots-es.

Montse i Josep

Espai per a fitxers adjunts

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada