Bon dia,
Estem elaborant el suc de poma, com sempre de forma artesana, es fa classificant-les que estiguin en bon estat, rentant-les, triturant-les i esprement la polpa amb una premsa artesana.
Obtingut el suc, el deixem reposar per que es precipitin les parts sòlides i l’embassem en pots de vidre.
Una vegada tapats els posem en una autoclau, que és com un bany maria. De forma controlada es fa el buit, per treure l’oxigen a una temperatura mínima – per no alterar les seves propietats – lleugerament per sobre de 100 graus.
Quan ja està fred, s’etiqueta i queda llest per servir-lo. No conte cap altra cosa que el suc de les pomes. Per fer un litre, necessitem al voltant de 3 kg de pomes.
El procés es fa en un obrador certificat per sanitat i pel CCPAE amb totes les mesures que implica. Esperem tenir-lo aviat.
Surten: Coliflor lila, raves i suc de poma.
Salut per a tots-es.
Montse i Josep
Espai per a fitxers adjunts