Setmana 1

Bon dia,

Col brotonera anomenada d’espigalls, varietat antiga, local, tí­pica de la nostra zona i de la part de Vilanova, se serveixen en manat, són els ulls de la col de fulles llargues i dentades. És apreciada pel seu exquisit gust i també per fer trinxat.

Col brotonera

A punt per encetar un nou any, esperem que sigui beneficiós pels conreus que tenim, doncs depenem totalment de la meteorologia, segons el que faci pot endur-se una collita, que la treballem tot l’any amb molt esforç.

Us desitgem moltí­ssima salut, per la nostra part continuarem, oferint-vos aliments ecològics, sans, nets, de temporada, variats, socialment justos i respectuosos amb el medi ambient, també carregats d’energia positiva i la il·lusió que siguin del vostre gust.

Surten: Xirimoia, Bròquil Lila i Pebrot groc.
Comencen: Primers espinacs, Col brotonera

Montse i Josep

Aquesta entrada ha esta publicada en Comentari personal. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.